• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На Конотопській станції юннатів - новий гурток

На Конотопській станції юннатів - новий гурток

2015-11-09

/Files/images/d.jpg

З вересня 2015 року на Конотопській станції юних натуралістів працює гурток «Юні кінологи», до занять у якому залучаються учні 8-10 класів навчальних закладів міста. Керівник гуртка – Жмурко Сергій Володимирович.

Кінологія – це наука про собак, що вивчає теоретичні та прикладні аспекти дресирування собак. Для того, щоб собака стала керованою, необхідна систематична, послідовна, наполеглива і кропітка робота. Перш за все, дресирувальник-початківець повинен добре оволодіти теоретичними основами дресирування. Ґрунтовні знання є підвалинами практичної роботи.

Мета роботи творчого об’єднання – ознайомити вихованців з теоретичними основами виховання собак, основними методами та прийомами дресирування собак, сформувати у юннатів загальні уявлення про поведінку собак.

Реалізація даної мети передбачає створення оптимальних умов для самореалізації та професійного самовизначення учнів, а також підготовку вихованців до участі у кінологічних виставках-конкурсах, змаганнях. Так, нещодавно, а саме 11 жовтня цього року, відбулася поїздка до м.Ромни на кінологічні змагання.Вихованці гуртка Конотопської СЮН "Юні кінологи" з екскурсією відвідали Кінологічний центр Служби з надзвичайних ситуацій України та побували на заключному дні змагань з кінологічних видів спорту "Собака компаньйон" (BH) та міжнародної системи випробування службових собак І та ІІІ рівнів (IPO І та IPO III). У Кінологічному центрі гуртківці змогли побачити дресирувальні майданчики для підготовки собак-рятівників, спеціально створені техногенні завали, в яких собаки тренуються пошуку людей, побували в зоокуточку центру, де дбайливі господарі утримують страусів, павичів та інших пернатих, побачили, як проходять змагання та нагородження переможців.

Наступний виїзд гуртківців планується 06.12.2015 на виставку собак "Хрустальний кубок. Парад чемпіонів" до м.Київ.

А ще - гурток має власну групу ВКонтакте "ЮНІ КІНОЛОГИ КОНОТОПСЬКОЇ СЮН", де гуртківці спілкуються між собою, викладаються об’яви про проведення занять, навчальна література, фото та відеоматеріали гуртка та собаківництва.

Запрошуємо всіх бажаючих до гуртка «Юні кінологи» на Конотопській станції юних натуралістів!!!

Кiлькiсть переглядiв: 792

Коментарi

  • Jason Miller

    2018-03-11 13:11:26

    PLv0TJVv Ok c http://pqjc5.com/#Xwcxie1KLyb-vGT Xwcxie1KLyb, 5lfauCXH5 , [url=http://ozha3.com]nYJwbFG9nbE[/url], [cjlAQmpqGX](http://j8ne0.com "cjlAQmpqGX"), [http://yaotj.com jnlGmynIbuj],...